onsdag 13. april 2011

A piece of cake

Det er bare helt typisk meg å melde meg inn i ulike bokklubber på bagrunn av en masse lokketilbud. Dermed er jeg medlem, glemmer å melde meg ut igjen og får tilsendt en masse bøker/hobbyting, dvd, cd osv. Blir litt sur på meg selv for hver gang jeg må bruke penger på porto for å returnere disse tingene.

I dag da jeg hente posten lå det en slik bokpakke der og ventet på meg. Fakerten og tenkte jeg, den der er jo både tung og stor, høy returporto..

Jeg må jo alltid kikke oppi for å se hva som kommer. Denne gangen lå det en kokebok oppi. Jeg elsker kokebøker men er blitt litt mer kresen de siste årene for det begynner å fylles opp i hylllene av bøker som ikke alltid blir like mye brukt.

Etter å ha laget en deilig middag ( pølser i brød, nekter å stå på kjøkkenet å lage mat når det er 15 grader og sol på trappen ) satt jeg meg ned i solen for å kikke litt i kokeboken. Da den ene deilige kaken kom frem etter den andre ble jeg veldig fornøyd. Og da den i siste delen tar for seg en god del brød, knekkebrød og saft oppskrifter seiler boken opp blandt de 5 beste kokebøkene jeg har sett. En klar kandidat til " om du bare skal ha en koke/bake-bok i hyllen" prisen. Ikke nøl med å kjøpe denne. Eller enda bedre, kjøp den til en god venninne og det vil garantert komme noe godt din veg (o: Dagens opptur !2 kommentarer:

  1. Veldig bra innlegg! :D

    Søs

    SvarSlett
  2. Åh du er så søt. Sitter med tårer i øynene her da jeg får en slik kommentar fra The Expert. Selv med alle de skrivefeilene og de krøkkete setningene, må være noe med innholdet da (o: Spank you (o;

    SvarSlett