mandag 21. mars 2011

Gressenke

" På norsk kommer ordet fra det tyske "graswitwe", som egentlig betyr "ei jente som blir forført ute i det fri og deretter forlatt". På engelsk er ordet adoptert fra det germanske "graswitwe" til "grass widow"."

Jeg kaller meg selv gressenke om dagene. Mannen er reist på tokt i Nordsjøen og kommer ikke hjem før til påske. Det vil si at han er bortreist i 5 uker. Har vel egentlig gått inn i en nullfølelse tilstand, utsetter det å kjenne på savnet før han kommer hjem.

Min største utfordring når han er vekke er vel å takle natten og mørket. Da jeg la meg i går så jeg at han har lagt tidenes største Maglight på nattbordet. Kan slå den verste øksemorderen i svime med den ja. Først blende så denge (o: I skogen her vi bor vrimler det av slike karer etter mørket har trådd frem. De blir dobbelt så mange når mannen ikke er hjemme.
Da sover jeg oppe med ungene og er evinnelig glad for at min bror bor i nabohuset.

Googler man ordet øksemorder dukker de merkligste bilder opp. Alt fra Harald Eia som viser skrukken til en gråtende Lindsey Lohan... Hadde taklet begge de to jeg om de kom på døra (o;

Dette bildet dukket også opp, liker det faktisk godt (o: "pokker Eminem, kan du ikke grille ute som alle andre" Rihanna er ganske lei den eksperimentelle kokeleringen hans nå ser det ut som (((o:
Dårlig humor tror jeg er et tegn på gressenke syndrom....og han som ikke kommer hjem på en stund.... må nok sende ut et varsel om dårlig humor i noen uker her....

2 kommentarer:

 1. Han er jo så omtenksom, legge en diger magligth igjen til deg! Kan ikke være lett for deg dette, med så lang tid på sjøen, og alene i huset i tillegg. Men du har klart det før. Gi en lyd om du vil ha besøk en ettermiddag/kveld, så kommer jeg enten alene eller med barn :)

  SvarSlett
 2. Hei på deg !
  Dette går fint. Ungene er jo så store at de klarer seg neste selv. Jeg rydder og maler litt og pusler rundt om kring. Det er kveldene og nettene som er tyngst men med en liten gutt som kommer snikende hver natt går det litt bedre. Skal bli en utfordring å snu den vanen når mannen er tilbake men det bryr jeg meg ikke om nå.

  Jeg tar veldig gjerne imot litt besøk. Sendte nettopp en melding på Facebook til deg om du, Anne og Sissel vil komme en tur til helgen. Hører fra deg igjen (o:
  Klem
  Tove Linn

  SvarSlett