søndag 13. mai 2012

Kylling a la italia !

Etter å ha handlet topp kvalitet mat på marked ble jeg veldig inspirert til å lage noe med råvarene.
Med kyllingfilet i kjøleskapet og deilig parmesanost, chorizo pølse og soltørkede tomater fra markedet endte det opp slik:

Rød pesto:
Soltørkede tomater, salt, pepper, hvitløk og litt olje kjøres sammen med en stavmikser.
Kyllingen bankes flat med en kjevle og all innebygget aggresjon som kan mobiliseres. Ikke kjør all aggresjonen ut i den første fileten da man etter å ha smurt pesto, litt chorizo pølse og parmesanost skal rulle sammen fileet. Så har du banket den for mye vil den rett og slett falle fra hverandre og det ser ikke pent ut :)

Legg de sammenrullete filetene i en ildfastform og stek i ovnen på 200 grader i ca 20 min. Server med litt ris og salat så har man en deilig middag.




  Godetevi il cibo ! ( elsker google translate :) )


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar